-->

 • Publicera långa texter

  Denna veckas SEO tips handlar om publicering av långa texter på din hemsida. När du publicerar bloggar och artiklar på din hemsida är min rekommendation att du skriver minst 800 ord per sida. Sidor med låga texter har visat sig ranka betydligt mycket högre i sökresultatet än vad korta texter har gjort. Därför rekommenderar jag att du identifierar de texterna som har "tunt" innehåll (alltså ett ordantal på mindre än 800 ord) och försöker skriva om dessa texter så att de blir mer beskrivande och fylliga.

  RELATERAD LÄSNING: Så sökmotoroptimerar du dina texter.
 • 0 kommentarer:

  Vad erbjuder SEOpedia?

  På SEOpedia.se hittar du en lättläst SEO-guide om sökmotoroptimering.

  Vem skapade SEOpedia?

  Jag som skrivit SEO-guiden heter Jacob Rhan och är student på Linköpings universitet.

  Varför skapdes SEOpedia?

  Jag skapade sidan eftersom att jag ansåg att det saknades en lättläst och komplett SEO guide som var skriven på svenska.